Cilët janë numrat e “mallkuar” dhe pse cilësohen të tillë

Nga numri famëkeq 13, tek numri 11 e deri tek numri 39, ja pse evitohen.Numri 13 është numri më me famë i cili është konsideruar i pafat. 13-ta, numri i cili është në qendër të shumë supersticioneve dhe teorive lidhur me atë çfarë simbolizon. Disa njerëz e kanë simbol të gëzimit dhe lumturisë, ndërsa për të tjerë simbolizon frikën.
Po ashtu shumë numri 13 rrethon boten fetare, historike apo matematikore duke mbartur kuptime …

Per me shume, shikoni linkun e meposhtem