This Vegetable Will Fix Everything Wrong In Your Body!

Beets are extremely healthy as they have potent medicinal properties and offer relief in the case of various ailments and diseases.The anthocyanins give them the red color and have strong anti-cancer properties.Moreover, beets contain betaine, which is a natural anti-inflammatory agent that supports heart health, as well as important vitamins and minerals including vitamins B1, B2, B12 and C, copper, magnesium, potassium, iron, phosphorus, and iodine.click below…

link

Oncologists Urge You To Stop Eating These 8 Foods That Can Increase Your Cancer Risk

Oncologists Urge You To Stop Eating These 8 Foods That Can Increase Your Cancer Risk
According to medical experts, cancer is a complex set of diseases, which might be a result of various factors, such as: genetics, specific infections, poor lifestyle habits, like poor diet, physical inactivity, tobacco, and alcohol use and environmental exposure to various types of chemicals and radiation.click below…

link

Historia e mrekullueshme e tigrit që kërkoi ndihmën e njeriut (FOTO LAJM)

Historia e mrekullueshme e tigrit që kërkoi ndihmën e njerëzve për një problem serioz dentar. …Një tigër i rraskapitur siberian, një nga vetëm 500 të tillë që jetojnë ende në ato zona doli nga pylli i Khabarovskit dhe shkoi të shtrihej në derën e një shtëpie në fshatin Solontsovy, duke bllokuar derën,kliko me posht

link

Brain Tumor: 8 Symptoms To Take Into Account

Let’s start with the good news: brain cancer affects just 1% of the global population. The bad news is that brain tumors are accompanied by very few symptoms, and these signs are commonly confused with other less severe conditions, such as headaches or fatigue. Tumors appear in different shapes and sizes, and the symptoms vary as well.click below…

link

Pierce Brosnan Opened Up About Losing His Wife And Daughter To Ovarian Cancer

Pierce Brosnan Opened Up About Losing His Wife And Daughter To Ovarian Cancer
Pierce Brosnan became Hollywood legend the day the first of his James Bond films hit the theaters. But not many people know that before playing the charming spy, Brosnan spent nearly four years in hospitals trying to help his wife, Cassandra, win the battle against cancer.click below…

link

40 Affordable Backyard Seating Design and Decor Ideas

With the hectic schedules, busy life it is important to spend some free time, get a fresh and loving start of the day and relax back as you are back home. It is time to get intimate with nature and more loved, time to get close by moon, count stars, welcome your morning with warm sunny hugs and entertain your winter afternoons.click below…

link

Bëri bujë me deklaratën për tradhtinë, flet gruaja e Elvis Naçit

Ka kaluar vetëm pak kohë që kur imami ELvis Naci u bë kryetemë
e diskutimeve pas deklaratës për për gratë dhe tradhtinë bashkëshortore.
Kështu ai është detyruar të japë deklarata të tjera për të sqaruar se në fakt gjtihcka e tha në aspektin poztiv dhe vuri theksin te përkujdesi për familjen. Por çfarë mendimi ka bashkëshortja e tij? Kjo e fundit i ka bërë një surprizë imamit të ftuar në emisionin “n’Kosovë shoë”, bashkë me vajzën. Fatma është pyetur për deklaratat e bashkëshortit dhe thotë se burri i saj në radhë të parë i drejtohet gruas së tij kur bën ato deklarata mbi familjen. Kliko reklamen

Twenty Cancer Signs Mostly Ignored By Women…

Coughing and upper body pains- a few kinds of cancer [like lung and leukemia], have coughing as a sign that occurs. On first glance it seems as though the cough is just a bronchitis, however it is more. Additionally, the pain in the chest might proceed from the upper body to the shoulders and straight..For more click on the link below.

link

Nëna muslimane nga Palestina e pret djalin e saj teksa lirohet pas 12 vitesh nga burgjet e shtetit cionist Izraelit.

Nëna muslimane nga Palestina e pret djalin e saj teksa lirohet pas 12 vitesh nga burgjet e shtetit cionist Izraelit. Malli i Jakubit (alejhi selam), për Jusufin (alejhi selam), na bëhet i freskët kur shohim video të tilla emocionale… Allahu ynë liroj të burgosurit muslimanë gjithandej nëper botë të burgosur padrejtësisht!
— Për ta shikuar videon, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni!

link

Ndodh në Durrës, nxënësit e shkollës 9-vjeçari “luajnë mendsh” mësuesin me veprimet e tyre

Një pyetje që duhet të shtrohet nga secili është: Ku çalon arsimin në Shqipëri?! E pasi të bëhet pyetja, duhet menduar se çfarë mund të bëhet për rregullimin e tij.
Një video e mbërritur në redaksinë tonë nga shkolla 9-vjeçare në Xhafzotaj, Durrës, tregon se si një mësues nuk arrin të mbajë qetësi në orën e mësimit, sepse për të shpjeguar mësimin nuk bëhet fjalë.Janë nxënësit e klasës, ata që tallen me mësuesin dhe shkatërrojnë orën e mësimit, teksa ngrihen nga bankat e tyre dhe shkaktojnë rrëmujë.kliko me posht

link