Ardit Gjebrea, me zemër të copëtuar: Ata janë engjëj (FOTO LAJM)

Ardit Gjebrea ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook një foto të dhumbshme nga Siria duke duken disa fëmijë të pajetë të rreshtuar pranë njeri-tjetrit. …”Ata nuk po flenë, janë engjëj… 910 të vegjël sirianë nuk jetojnë më vetëm në vitin 2017. Janë shumë!”- shkruan ai në Instagram.Fotoja e shpërndarë nga Gjebrea ka marrë shumë komente në Instagram me ndjekës që shprehen kundër luftës dhe asaj që po ndodh në Siri duke viktimat kryesore janë pikërisht fëmijët.kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *