Nuk e plotësoj kërkesën e burrit në shtrat?


Nuk e plotësoj kërkesën e burrit në shtrat? .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Për ta parë videon kliko ne linkun me poshtë!

 

 

 

 

 

Video Linku

Hashim Thaçi jep dorëheqje si President, kjo është arsyeja…

Analisti Ramush Tahiri në një prononcim për Telegrafin tha se Haradinaj është në një situatë mjaft të vështirë sepse po ta dërgoj këtë marrëveshje në Kuvend do të bie ndesh me fjalët e tij.
Por sipas tij, nëse ndodh ndonjë ndryshim në Marrëveshjen për Demarkacionin, atëherë situatë jo të mirë do të jetë Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, pasi ai është nënshkrues i marrëveshjes aktuale dhe sipas tij, ai duhet të jap llogari dhe dorëheqje për veprimin e bërë.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..

Martohet me të moshuarin 68-vjeçar, por tmerrohet pas dasmës kur e kupton realitetin e hidhur


Pas një jete jo shumë të lehtë, mendonte se kishte gjetur njeriun e jetës së saj, një pasanik 68- vjeçar me të cilin vendosi të martohej.
Por pas tre muajsh zbuloi se njeriu me të cilin ishte martuar ishte gjyshi i saj biologjik. Është kjo historia shokuese që vjen nga Miami, Florida, SHBA, ku mbesa me gjyshin u martuan para afro tre muajsh.
Kliko ne reklam posht dhe pas 2 sekundave hapet video: