Demi dhe burrat

Një zonjë vajti të ushqejë kafshët e shtëpisë, mes tyre dhe një dem i papërmbajtur. Atë ditë, demi kishte këputur litarin dhe me të pikasur zonjën që hyri brenda iu turr me brinjë duke e përplasur për muri. Nga goditjet e marra zonja ndërroi jetë në vend.
Dhoma ishte mbushur plot…kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *