Konflikti me Turqinë, Moska armatos Greqinë dhe Qipron

Mesdheu Lindor është në një situatë tensioni pas përplasjeve të Turqisë me Greqinë dhe Qipron gjatë javëve të fundit. Turqia po organizon një stërvitje të madhe në det duke rrethuar Qipron, ndërsa ka arrestuar edhe dy ushtarë grekë në kufi. …Në zonë gjendet edhe Flota e Gjashtë Amerikane, kurse tani në lojë po hyn edhe Rusia duke armatosur Greqinë dhe Qipron.kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *