Kryemadhi tërhiqet nga “lufta”: Ftoj Ramën për bashkëpunim

Pas një “lufte” të gjatë mes PS dhe LSI, Monika Kryemadhi ka vendosur të tërhiqet.

Gjatë një konference për mediat, Kryemadhi i ka bërë ftesë Ramës për të bashkëpunuar për të mirën e shqiptarëve.

“Situata është kaotike, por edhe e pasigurt, për shkak të krimit të organizuar dhe overdozës qeverisëse. Kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *