Lajm i mirë për emigrantët , Shqipëria finalizon marrëveshjen për pensionet me këtë shtet të rëndësishëm

Ministri i Shtetit për Diasporën zhvilloi një takim të rëndësishëm me Ministrin për Refugjatët, Migracionin dhe Shtetësinë në Kanada, Ahmed Hussen gjatë vizitës së tij në Ottawo.Dy zyrtarët diskutuan lidhur me marrëveshjen për pensionet, një çështje me shumë interes për shqiptarët në Kanada. Gjatë bisedës u tha se draft marrëveshja është finalizuar dhe të dyja palët janë gati ta firmosin.kliko ne
link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *