Ndërrimi i orës: Ky është lajmi që po e presin të gjithë

Ndryshimi i orës çdo pranverë dhe çdo vjeshtë së shpejti do të jetë një gjë e së kaluarës pasi Parlamenti Evropian votoi pak ditë më parë në favor të mbajtjes së të njëjtës kohë gjatë gjithë vitit. Megjithatë, rezoluta nuk është detyruese
Rezoluta e miratuar përfshin studimin e Shërbimit Kërkimor Evropian të tetorit 2017,kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *