Nuk Do Të Ndodh Kijameti Para Se Të Luftohen Turqit (Sqarim) ..

Portali ynë ju paraqet videon e radhës huazuar nga youtube, ku flitet për ”Nuk do të ndodh Kijameti para se të luftohen Turqit (sqarim) ..” .. Ku shpresojmë që të ndikojmë në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi, njëashtu e lusim Allahun (subhanehu we teala) që t’i shpërblen të gjithë ata që e shpërndajnë, ata që e shikojnë, dhe që e praktikojnë – AMIN .. — Për ta lexuar artikullin e plote, ju ftojmë që të hapni linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë.

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *