Pse Bleta Pas Thumbimit Vdes? .. Interesante ..

Nëse ajo do të qëndronte në jetën e saj,ajo do të transferonte në mjaltë përbërës të dëmshëm nga gjaku disa gjallesa. Ndërsa Krijuesi i saj dëshiron që mjalti të jetë Ilaç. Allahu i Lartësuar thotë: “Zoti yt e frymëzoi bletën, (duke thënë): “Ndërto shtëpi në male dhe në drurë dhe në atë (kosheret) që kanë ngritur njerëzit! Ushqehu me gjithfarë lloje frutash dhe ec rrugës së Zotit tënd përulshëm!” ..kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *