Rama me zë të dridhur dhe i përlotur: Më kanë thënë gjithë jetën drogaxhi e pederast (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka lënë mënjanë krenarinë dhe arrogancën para medias, dhe është përlotur ndërkohë që fliste për djalin e tij. …Me zërin që i dridhej, Rama ka akuzuar ish-kryeministrin Sali Berisha pasi sipas tij me akuzat ndaj tij i ka shkaktuar dëme psikologjike atij dhe familjes së tij.kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *