Vajza e sëmurë me leucemi nuk kishte shpresë për jetën, babai nga Elbasani e shëroi me…..

Historia e pabesueshme e burrit nga Elbasani ka habitur jo vetëm qytetin, por edhe mjekësinë në tërësi.Infoelbasani bën me dije se vajza e Veli Dikës u diagnostikua me leuçemi dhe mjekët nga dy shtete të ndryshme thanë se nuk kishte shpëtim, duke ia kthyer të dëshpëruar në shtëpi. Megjithatë ai tregon se pavarësisht goditjes së rëndë nuk u dorëzua.kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *