“Vendos Zotin të parin dhe s’do jesh kurrë i fundit”/ 17 thënie për besimin që ju heqin stresin

1. “Vendose Zotin të parin dhe nuk ke për të qenë kurrë i/e fundit”.
2. “Zoti të jep shpërblime…kur ti sillesh mire me pinderit dhe familjen tende”
3. “Zoti është më i madh se çdo gjë që po të streson në këto momente.Ndaj lutu atij te ti hape rruget”.
4. “Mos u streso. Zoti e di se për çfarë je duke u lutur ndaj duro se mbase veshtiresis vjen lehtesimi”.kliko ne vazhdim…

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *