Vendoseni hudhrën poshtë jastëkut ose në xhep, ja pse…

E përdorur gjerësisht në gatime, si aromatizuese apo edhe në forma të tjera. Në këtë rast, vjen me dy përdorime të veçanta dhe shumë efikase. Është fjala për hudhrën, e cila është një nga ushqimet më të shëndetshme. Ajo duhet të konsumohet së bashku me bazën e ushqimeve ditore sepse mund të parandalojë dhe të trajtojë një numër të madh të problemeve shëndetësore të tilla si: …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “link”

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *