Yndyrna të larta në gjak? Nëse po bëni këtë gabim, rrezikoni zmadhimin e mëlçisë dhe arrestin kardiak

Kequshqyerja listohet e para, kur bëhet fjalë për yndyrnat e larta në gjak. Faktorë të tjerë me impakt mund të renditen edhe konsumimi i tepruar i pijeve alkoolike, mungesa e aktivitetit fizik, obeziteti, sëmundja e veshkave, marrja e ekzagjeruar e medikamenteve dhe diabeti. Albana Daka, nutricioniste dhe mjeke laboratori, kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *