ZOTI NA RUAJTË: Në Vend Të Shiut, Bien Gurë Nga Qielli (video)

thotë: “Para jush kanë kaluar shumë shembuj (popujsh nga ndjekësit e profetëve që iu ndodhi ajo që po ju ndodh edhe ju). Prandaj udhëtoni nëpër botë dhe shihni si ishte fundi i atyre që i përgënjeshtruan profetët“. Ali Imran 137. Nëse vonohet dënimi i Allahut ajo është për shkak se ai do të vijë dalëngadalë ose i shtyhet afati: “Dalëngadalë Ne do t’i shpiem drejt shkatërrimit, pa e kuptuar”. Earaf 182. Në videon vijuese mund të shihni se si po bien gurë nga qielli! .. Për ta lexuar artikullin e plote, ju ftojmë që të hapni linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë.

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *